google-site-verification=h7WWAOJXBiIWNrqEhxZTGuV2gV-dD4YAx7dK7I2SHsE Sa Calivitom do zdravlja: travnja 2014

četvrtak, 10. travnja 2014.

Proizvodi djeluju - vi pišete (proljeće 2014.)

Zbogom migrene!

Po preporuci mojeg susjeda koji je vaš član, posjetila sam Calivitin centar u Zagrebu, te se posavjetovala o svojim problemima. Imala sam najteži oblik migrene popraćen povraćanjem i takve bolove ne bih nikome poželjela. Morala sam nešto učiniti jer mi suvremena medicinska znanost nije mogla pomoći. Naime, zaključak na temelju svih obavljenih pretraga bio je da je samnom sve u redu?!
Po preporuci dobivenoj u savjetovalištu uzela sam kapi kisika Oxy Max, Omega3 i Liver Aid za čiščenje jetre. I to sam zajedno uzimala 9 mjeseci, tj. do trenutka kad se moje zdravstveno stanje izvanredno popravilo. Glavobolje su doslovno nestale, a o uspjehu svjedoči činjenica da već 4 godine nisam imala migrensku glavobolju, tek nekoliko beznačajnih i kratkotrajnih.
I još nešto, ono čemu se nisam nadala, a sretna sam da se dogodilo – nakon tih 9 mjeseci vaga je pokazivala točno 26 kg manje! Sigurna sam da je i to pozitivna nuspojava korištenja proizvoda, posebno za čišćenje jetre.
Tanja K., Zagreb

Joint ProteX protiv bolnih koljena
Joint ProteX je stvarno odličan. To vam potvrđujem i svima vam preporučujem. Uostalom, ja sam najbolja reklama za Joint ProteX. Punih 20 godina traje moj križ s koljenima. Već 20 godina koljena su mi otečena, noge nisam mogla ispružiti niti se na njih osloniti. Rečeno mi je da je riječ o upali, a kasnije, s vremenom je počela naticati i noga. Nisam mogla hodati bez pomoći štaka. Za 20 koraka do kupaone trebale su mi štake.
Prošle godine preporučen mi je vaš proizvod Joint protex, te sam počela piti 2 tablete dnevno. Od tad je prošlo skoro godinu dana. Ja sam već nakon mjesec dana osjetila poboljšanje. Nakon samo mjesec dana bila sam čvršća i sigurnija na nogama, koristila sam samo jednu štaku, a i nju sam ubrzo odbacila. Prijatelji i poznanici su bili uvjereni da sam bila na operaciji kad bi me vidjeli kako hodam bez štaka.
I na kraju pouka iz osobnog iskustva: da mi je netko proizvod preporučio prije 10 godina dok sam još lakše hodala, najvjerojatnije bi odmahnula rukom, jer je to valjda u ljudskoj prirodi da ne traži pomoć dok vrag ne odnese šalu. A sada se kajem što sam propustila to učiniti i spriječiti daljnje tegobe. Čuvajte se dok nije kasno.
Mirjana Višić, Split

Melatonin – rješenje za dugogodišnju nesanicu
Moji problemi s nesanicom traju čini mi se oduvijek, preko 20 godina. Jako bih teško zaspala, a periodi sna bili su vrlo kratki. San mi je bio isprekidan, noću bi se često budila i što je najgore nakon toga više nisam mogla ponovo zaspati. Tako bi cijele noći hodala po kući. Pokušala sam riješiti problem uzimanjem Praxitena. Uz Praxiten sam uspjela zaspati, ali problem nije nestao i lijekove sam nažalost uzimala često. Kad je Melatonin stigao u CaliVitu odlučila sam ga odmah isprobati. Uzimala sam po jednu tabletu pola sata prije spavanja, i moram vam reći da mi je Melatonin zaista pomogao, uz njega sam napokon mogla zaspati!
Htjela bih spomenuti još jedan proizvod s kojim sam izuzetno zadovoljna, a to je Beauty Formula. Sada pijem drugu bočicu i napredak je očit, nema više ispadanja kose, a nokti su mi očvrsnuli i primijetila sam da jako brzo rastu.
I na kraju ću s vama podijeliti još jedno iskustvo, i to mog sina koji boluje od astme već četiri godine. Prema preporuci odlučili smo probati Vein Protex. Uzimao je po jednu tabletu dnevno mjesec dana, i već nakon 2 tjedna vidjeli smo pozitivne promjene – nije više bilo svakodnevnog nadražujućeg kašlja. Bio je to zaista velik napredak.
Puno pozdrava svima,
Ozula iz Zadra

Problemi želučane kiseline
Vaše proizvode Green Care i Klorofil počeo sam koristiti zbog želučanih problema, točnije refluksne bolesti. Neugodno vraćanje kiseline prema ždrijelu, te mučan osjećaj težine u želucu muče me već godinama. Zbog toga sam pribjegao pomoći iz prirode. Redovito sam koristio ovu kombinaciju tijekom 2 mjeseca, a s obzirom da je stanje sada puno bolje, napravio sam mali prekid nakon kojega ću kuru ponoviti. Svima koje muči povećana kiselina te želučane tegobe toplo preporučujem lucernu i klorofilin.
Goran, Sveti Martin na Muri