google-site-verification=h7WWAOJXBiIWNrqEhxZTGuV2gV-dD4YAx7dK7I2SHsE Sa Calivitom do zdravlja: Produženje članstva 2011. - 10 godina zajedno!

petak, 3. rujna 2010.

Produženje članstva 2011. - 10 godina zajedno!

•10 godina promičemo zdrave životne navike kao osnovu zdravog života svakog pojedinca na kojoj se bazira i zdravlje društva u cjelini.

•10 godina ukazujemo na značaj tjelesne aktivnosti, zdrave prehrane, pozitivnog razmišljanja, na načine kako se nositi sa sveopćim stresom koji donosi suvremeni svijet, na značaj detoksikacije organizma i održavanja zdrave crijevne flore, te na značaj prevencije u cjelini.

•10 godina svakom članu pružamo mogućnost da ostvari dodatni prihod koji se bazira na nerizičnom i etičkom djelovanju promicanja kvalitetnih proizvoda, koji sadrže isključivo biološki aktivne prirodne sastojke neophodne za zdravo funkcioniranje organizma.

•10 godina smo ponosni na naše djelovanje promicanja zdravih životnih navika i kvalitetnih proizvoda, jer ono postaje prepoznatljivo kao društveno korisno. Tijekom proteklih 10 godina obratilo nam se tisuće građana za savjet, te se tisuće drugih upoznalo sa značajem prevencije u svakodnevnom životu putem naših seminara ili stručnog časopisa.

•2011. godina je početak novog desetljeća u kojem još tisuće ljudi čekaju na dobru informaciju i dobar proizvod!



Ulaganje u zdravlje se uvijek isplati!

I u 2011. godini koristite samo najkvalitetnije, biološki aktivne proizvode, spravljene isključivo iz prirodnih sastojaka. Pritom ostvarujte 25% popusta kao članovi CaliVite, uz besplatnu edukaciju i stručno savjetovalište. Ostanite i dalje s nama jer - zdravlje je bogatstvo!





Gratis članstvo za 2011!

Vaše će se članstvo automatski produžiti ukoliko do 31. prosinca 2010. kupite bilo koje proizvode u ukupnoj vrijednosti od 90 komercijalnih bodova, tj, u minimalnoj vrijednosti od 111 kuna. Izaberite svoj omiljeni proizvod ili omiljenu kombinaciju i produžite članstvo besplatno!

Nema komentara:

Objavi komentar