google-site-verification=h7WWAOJXBiIWNrqEhxZTGuV2gV-dD4YAx7dK7I2SHsE Sa Calivitom do zdravlja: PROBIOTICI - ACIDOFILUS

srijeda, 30. prosinca 2009.

PROBIOTICI - ACIDOFILUS


Uvijek i svaki dan jedna kapsula Ac-zymesa na dan! UČLANITE SE (BESPLATNO) U CALIVITA KLUB ZDRAVLJA I ISKORISTITE POPUSTE I DRUGE POGODNOSTI!!! CALIVITA - NAJVEĆI IZBOR CERTIFICIRANIH PREPARATA ZA ZDRAVLJE NA TRŽIŠTU....
ACIDOPHILUS – AC ZYMES 1 kapsula sadrži 2 milijarde bakterija Lactobacillus acidophilus U opasnoj areni punoj prijetnji, on je naš saveznik, stanovnik i zaštitnik cjelokupne slozukože organizma, od usne šupljine do crijeva i genitalnog trakta. Njegovo blagotvorno djelovanje krije se u činjenici da proizvodi mliječnu kiselinu i time sprečava širenje štetnih crijevnih bakterija, a stvaranjem enzima potpomaže procese varenja i iskorištenja hranjivi tvari (naročito mliječnih šećera). Zbog toga je izuzetno koristan osobama koje su alergične ili teško vare mliječnu hranu. I acidofilima treba prijateljska potpora! Međutim, ovi mali prijatelji su vrlo osjetljivi na različite utjecaje, pa tako njihov broj i aktivnost mogu bitno umanjiti jako začinjena hrana, alkohol, mentalni i fizički stres, različite bolesti i lijekovi poput antibiotika. Iz svega je jasno da su oni danas gotovo ugrožena vrsta, jer današnji način života ne doprinosi njihovom opstanku i aktivnosti. Zbog toga se nadopunjavanje prijateljskih bakterija preporučuje svim dobnim skupinama za zdravlje svih članova obitelji.
Zašto se preporučuje suplementacija acidofilnim bakterijama:
-Zbog očuvanja normalnog stanja crijevne flore
-Zbog negativnog djelovanja antibiotičkog tretmana na crijevnu floru
-Za pomoć u slučajevima zatvora ili proljeva
-Za sprečavanje i tretiranje vaginalne i crijevne kandidijaze
-Za sprečavanje infekcija urinarnog trakta za pomoć u probavljanju hrane
-Kao pomoć u smanjenju serumskog kolesterola -Kao pomoć u smanjenju povišenog krvnog pritiska
-Za jačanje imuniteta odraslih i djece
-Pomoć u zaštiti od sezonskih infekcija poput gripe
-Potpora detoksifikacijskoj sposobnosti jetre -Pomoć u dektosifikaciji od otrovnih tvari gastrointestinalnog trakta
-Za tretiranje problema vrenja mliječnog šećera -Kod nekih dermatoloških problema
-Potpora apsorpciji mnogih minerala, primjerice kalcija i željeza Kada uzimati AC-ZYmes?
-Poslije i za vrijeme korištenja antibiotika odraslima se preporučuje 2 kapsule dnevno najmanje 2 tjedna, a djeci 1 kapsula najmanje 1 tjedan.
-Za regulaciju problema probave i varenja preporučuje se dnevno uzeti 2 kapsule prije obroka do olakšanja problema. Potom nastaviti uzimati po 1 kapsulu dnevno.
-U slučaju infektivnog proljeva važno je uzimati 2-4 kapsule dnevno dok se ne uspostavi normalna stolica.
-U slučaju gljivičnih oboljenja kapsule prijateljskih bakterija mogu se koristiti više mjeseci, za vrijeme i nakon preporučenih tretmana lijekovima.
-U vrijeme sezonskih infekcija (gripa) preporučuje se preventivno uzimati po 1-2 kapsula dnevno, naročito bolesnicima, starijim osobama i djeci.
-Za vrijeme putovanja ne zaboravite sa sobom ponijeti i svoje prijateljske bakterije koje će vas zaštititi od infekcija i patogenih klica koje se mogu kriti u nekom finom sladoledu, hotelskom ručku ili domaćem siru, te tako naglo prekinuti vaš odmor ili ga učiniti noćnom morom.
UČLANITE SE (BESPLATNO) U CALIVITA KLUB ZDRAVLJA I ISKORISTITE POPUSTE I DRUGE POGODNOSTI!!!

Nema komentara:

Objavi komentar