google-site-verification=h7WWAOJXBiIWNrqEhxZTGuV2gV-dD4YAx7dK7I2SHsE Sa Calivitom do zdravlja: POLINEZIJSKI NONI

srijeda, 30. prosinca 2009.

POLINEZIJSKI NONI




Trostruki koncentrat aktivnih tvari, farmaceutska kvaliteta sirovina, izvrsna očuvanost nepropusnom HDPE ambalažom te fin i ugodan okus jamče vam 100 % zadovoljstvo.
Ova vrijedna adaptogena biljka s vulkanskog tla izvor je prokseronina, serotonina, skopoletina i damnakantala te drugim amonokiselinama, mineralima i enzimima.

PREPORUKE O UZIMANJU NONI SOKA:

Noni sok se pije barem 30 minuta prije obroka sa malo vode. Prilikom konzumacije dobro ga je malo zadržati u ustima kako bi se jedan dio aktivnih tvari apsorbirao direktno putem žlijezda slinovnica (ispod jezika), a zatim ga progutati. Najbolje je «individualizirati» doze Nonija, a prema dosadašnjim iskustvima možemo ih uvjetno odrediti prema bolestima i problemima:

• Za prevenciju, kao tonik organizma, za ljude sa remisijom bolesti vrijedi doza održavanja od 30 ml dnevno.
• Kod artritisa, bolova u križima, neuralgija: 2-4 × 30 ml
• Kod kroničnog umora, fibromijalgija, multiple skleroze: 2-3×30 ml tijekom barem 5-6 mjeseci
• Hormonalni poremećaji: 2×30 ml dnevno
• Dijabetes: 3×30 ml
• Alergije, astma, bronhitis: 1-3×30 ml
• Karcinomi: 4-10× 30 ml

Važno: stres, slaba prehrana, nedostatak sna, alkohol, pušenje, sve tvari koje opterećuju jetru mogu povećati potrebu tijela za većom dozom Nonija! Kada su potrebne veće količine Nonija treba ih podijeliti u više manjih dnevnih doza.

FDA JE STAVILA NONI NA GRAS LISTU (GENERALY RECOGNIZED AS SAFE), TE SE MOŽE KORISTITI KAO I BILO KOJE DRUGO VOĆE NEOVISNO O LIJEKOVIMA KOJE OSOBA UZIMA.
- 25% ljudi reagira vrlo dobro već unutar prva 3 tjedna
- 50% reagira vrlo dobro nakon 6-8 tjedana
- ostali reagiraju nakon tri mjeseca (fibromijalgija, multipla skleroza, kronični umor).
Za ozbiljne bolesti i sve kronične bolesti treba piti Noni barem tri mjeseca.

Često pitanje u svezi Nonija vezano je za djecu kao konzumente Nonija. U Polineziji su djeci normalno davali plod ili sok nonija za iste one probleme zbog kojih noni preporučujemo i danas: česte dječje prehlade, curenje iz nosa, alergije, infekcije urinarnog ili dišnog sustava. No, tijekom istraživanja djelovanja nonija danas, utvrđeno je izuzetno djelovanje kod problema koncentracije, hiperaktivnosti ili poremećaja raspoloženja kod djece. Kod djece tinejdžerske dobi zabilježeno je smanjeno izbijanje akni za vrijeme uzimanja nonija.


POLINEZIJSKI NONI

• POLINEZIJSKI NONI se proizvodi prema strogim farmaceutskim standardima, te ima definiranu količinu aktivnih tvari koja je TRI PUTA VEĆA nego kod uobičajenih noni sokova

• Prilikom proizvodnje POLINEZIJSKOG NONI soka uklanjaju se vlakna. To je bitna razlika od ostalih sokova. Navodeći na deklaraciji veliki udio Nonija u samom soku, mnogi proizvođači zaboravljaju istaknuti da su u tome sadržana i vlakna, koja u biti smanjuju sadržaj aktivnih tvari koja su nosioci djelovanja. Uklanjajući vlakna u POLINEZIJSKOM NONI soku ostaju u suhoj tvari zaista samo aktivne tvari (proxeronin, damnakantal, antrakinoni, enzimi, vitamini, minerali…) čime se njihova količina u soku višestruko povećava. Na taj se način smanjuje i dnevna doza potrebna za postizanje terapeutskih efekata.

• POLINEZIJSKI NONI se zbog toga i pakira u MEDICINSKU AMBALAŽU jer je ona, a ne staklo, jedina garancija da će temperatura unutar boce ostati nepromijenjena, te je 100%-tna zaštita od UV-zraka.

• POLINEZIJSKI NONI je proizveden bez termičke obrade (pasterizacije) koja se primjenjuje za sokove kako bi se spriječila fermentacija. Kod proizvodnje Polinezijskog Nonija primjenjuje se zahtjevni i skupi postupak LIOFILIZACIJE (sublimacija leda u vakumu). Ovaj je postupak preduvjet da SVE AKTIVNE TVARI OSTANU SAČUVANE, te se stoga i primjenjuje u farmaceutskoj industriji za proizvodnju lijekova, te za proizvodnju dječje hrane!

REKLAMA I DEZINFORMACIJE KOJE POSTOJE NA TRŽIŠTU U SVEZI RAZLIČITIH NONI SOKOVA, MOGU ZBUNITI KORISNIKE TE STVORITI MIŠLJENJE KOJE NE POČIVA NA ČINJENICAMA.
SAMO ARGUMENTI I CERTIFIKATI MOGU BITI TEMELJ ZA DONOŠENJE ODLUKE KOJI NONI SOK ZAISTA ODGOVARA ZAHTJEVIMA KVALITETE.
PRILIKOM ODLUKE PROMISLITE O SVEMU NAVEDENOM.

Nema komentara:

Objavi komentar