google-site-verification=h7WWAOJXBiIWNrqEhxZTGuV2gV-dD4YAx7dK7I2SHsE Sa Calivitom do zdravlja: OCEAN 21

srijeda, 30. prosinca 2009.

OCEAN 21


OCEAN 21 – ELIKSIR ZA DOBRU I JAKU KRV

Ocean 21 objedinjava djelovanje najpoznatijih ljekovitih biljaka:

• ALOE VERA (barbadensis miller),
• MORSKE ALGE (crvene, smeđe, zelene),
• KORA DRVETA LAPACHO (10 X koncentrat),
• EKSTRAKTE CIKLE, MRKVE, BRUSNICE
• KOMPLEKS >50 MINERALA I ELEMENATA U TRAGOVIMA


Svijet se mijenja i u stalnom je traženju odgovora na mnoga pitanja današnjice, a odnos prema zdravlju jedan je od najvažnijih. Suvremena poljoprivreda daje nam hranu koja je sve manje izvor vitalnosti, a sve više izvor bolesti. Čovjek traži nove puteve.
Naša krv je trag mora u kojemu je sve nastalo. Po svome kemijskom sastavu i fizikalnim osobinama ove su dvije tekućine vrlo slične. Kopnene biljke su suvremenom poljoprivrednom proizvodnjom izgubile najznačajniji dio mineralnih tvari i elemenata u tragovima ostavljajući našu krv slabom i naš organizam neotpornim.
Ocean 21 pretače u našu krv sve vitalne elemente direktno iz oceanskih dubina, pomlađuje ju, jača njena životna svojstva i u njoj budi uspavanog borca.

Djelovanje sastojaka Oceana 21 na imunitet je kompleksno i proizlazi iz jedinstvenih biljnih komponenti (polisaharida) morskih algi i aloje. Ono je usmjereno na jačanje imuniteta putem stimuliranja fagocitoze (stanice „žderači“ uništavaju patogene), povećava se sposobnost stanica imuniteta da prepoznaju napadače, ubrzava se sazrijevanje stanica humoralnog imuniteta.
Protuupalno djelovanje dolazi do izražaja u sposobnosti aktivnih tvari Aloe vera, morskih algi, cikle, u smanjenju proizvodnje upalnih molekula u organizmu (leukotrieni). Ocean 21 je pravi arsenal spojeva koji imaju protuupalnu funkciju.
Ocean 21 je sredstvo za najpotpuniju i najdjelotvorniju detoksikaciju organizma. Polisaharidi algi i Aloe doprinose čišćenju od radiokativnih čestica (cezij, stroncij..), uklanjanju teških metala iz organizma (živa, olovo, kadmij..), ubrzavaju limfnu drenažu te tako doprinosi uklanjanju virusa, masnih čestica i neprobavljenih ostataka hrane, uklanjaju iz organizma kancerogene toksine (dioksin)...
Aktivne tvari Ocean-a 21 djeluje antifungalno, antivirusno i antibakterijski.
Prirodno su sredstvo protiv zatvora, sprečavju refluks jednjaka, smanjuju pretjerano izlučivanje želučane kiseline.
Ocean 21 doprinosi stabilizaciji i harmoniziranju endokrinog sustava što se naročito povoljno očituje kod hipotiroidizma, cista i tumora štitnjače, kod stresa, alergija, i ostalih adrenalnih poremećaja.
Prema nedavnim istraživanjima neki sastojci algi smanjuju opasnost od formiranja tromba, te preventivno djeluju na zdravlje krvnih žila i nastanka ateroskleroze.
Važnost upotrebe Oceana 21 očituje se i u remineralizaciji organizma, s obzirom da sadržava preko 50 mineralnih komponenti i elemenata u tragovima. Oni su od presudne važnosti za rad cjelokupnog organizma jer sudjeluju u radu preko130 enzima i enzimatskih sustava u tijelu. S obzirom na alarmantan nedostatak minerala u tlu, te kopnenim biljkama koje se koriste za ljudsku prehranu, trebamo ozbiljno shvatiti važnost nadopunjavanja naše prehrane mineralnim tvarima koje se lako apsorbiraju.

Sastojci Oceana 21 i njihovo djelovanje:

Aloe vera – zelena ljekarna s više od 200 aktivnih tvari. Čudesna biljka koja se koristi preko 5000 godina, a poznavale su je sve stare civilizacije. Aloja je danas jedno od najcjenjenijih sredstava protiv upala, infekcija, vanjskih i unutarnjih rana (ulcusi, opekline, kožne bolesti...), djelatna pomoć u regulaciji šećera, zatvora te upalnih bolesti crijeva. Velika je potpora i pomoć svima koji se bore protiv karcinoma, jača specifični imunitet. Potpora je kod svih bolesti, jer je izvrsno sredstvo za detoksikaciju, čime se tijelo lišava toksičnih supstanci kao glavnog preduvjeta vraćanja izgubljene ravnoteže i sposobnosti iscjeljenja.
Morske alge – osam vrsta crvenih, smeđih i zelenih algi iz dubina oceana, jedinstvenih su osobina, sastava i djelovanja. Neki polisaharidi iz algi imaju nevjerovatnu sposobnost vezanja i uklanjanja iz organizma radioaktivnih tvari, opasnih kemikalija iz okoline i hrane (pesticidi, konzervansi, dioksini, lijekovi...) te teških metala. Upravo se ove nabrojane supstance dovode u vezu sa sve brojnijim bolestima suvremenog svijeta. Tako se, prema nekim istraživanjima, radioaktivni stroncij 90 (Černobil) dovodi u vezu s nekim karcinomima, posebno s Hodgkinovim tumorom. Dr. Bauman, poznati američki endokrinolog, imao je izvrsne rezultate u liječenju bolesti štitnjače koristeći morske alge.
Taheebo – deseterostruki koncentrat – u samo jednoj žlici Oceana 21 dobivamo toliko aktivne tvari Taheeba (lapahol) kao u jednoj šalici čaja, uz sve ostale djelatne tvari drugih biljaka sadržanih u ovom proizvodu. Garancija je to za prevenciju mnogih bolesti, ali i da će se tijek već postojećih bolesti promijeniti u pozitivnom smjeru. Taheebo je jedinstveno drvo na svijetu, čija kora sadrži vrlo rijetke djelatne tvari – antrakinone i naftakinone. Njihov je zajednički učinak protiv gljivičnih, bakterijskih, virusnih i malignih stanica jedinstven.
Cikla –ekstrakt svježe cikle osigurava maksimalnu količinu bio-aktivnih enzima nužnih za sve procese metabolizma, koje inače uništavamo kuhanjem. Cikla sadrži betain i betanin, dvije supstance kojima se pripisuje mnogo dobrobiti za organizam – poboljšavaju probavu hrane, jačaju stijenke kapilara, koriste se u prevenciji koronarnih i cerebralnih arterijskih bolesti, potpora su limfi, služe kao sredstvo protiv upale, potiču stvaranje crvenih krvnih zrnaca. Nedavna istraživanja potvrđuju antitumorsko djelovanje betaina.
Brusnica je poznata kao biljka koja sprečava infekcije urinarnog trakta,
Mrkva nas štiti od negativnih efekata UV zračenja.
Ekstrakti cikle, mrkve i brusnice omogućuju da svi nutrijenti i fitokemikalije budu absorbirani u nekoliko minuta, bez dodatnog opterećivanja probavnog trakta.

UPOTREBA: 1-2 čepa staviti u 1 l vode te popiti u toku dana

Nema komentara:

Objavi komentar